05 de setembre 2006

Educació als punts d'emergència: Punt i final


Aquest cap de setmana finalitzen les sessions de formació dels ciutadans en els punts d'emergència del municipi, que van començar al mes de juny.
Alguns ciutadans no sabien massa bé el funcionament d'aquestes àrees d'aportació i és per això que durant 3 mesos, l'Ajuntament ha mantingut tots els caps de setmana dues persones a les àrees d'aportació.
L'agenda 21 SER fa una valoració molt positiva i considera que la inversió en formació vers el ciutadà repercutirà en el bon ús que es farà d'aquests espais. Les educadores han donat tot tipus d'explicacions als ciutadans que s'han adreçat a les àrees d'aportació. El que ha quedat molt clar, és que aquests punts també segueixen els criteris de separació de matèria orgànica i inorgànica i no són abocadors on deixar les deixalles amuntegades.
L'agenda 21 preguntarà a la Regidoria de Medi Ambient si hi ha possibilitat que es facin algunes sessions puntualment en esdeveniments importants, com per eixemple al nadal, on es genera gran quantitat de plàstic i paper o en l'època de la poda, ja que alguns ciutadans, encara poden tenir dubtes sobre l'ús del servei que ofereix l'Ajuntament per a la recollida individual d'aquesta matèria orgànica.
També es preguntarà si la Regidoria de Medi Ambient coordinada amb al Regidoria de Serveis, potenciaran el reciclatge en festes i actes públics, tal i com s'ha fet fins ara.

Agenda 21 SER: Persones, informació i participació

Etiquetes de comentaris: