18 d’agost 2006

Ecoeficiència per decret: ho farà l'administració?


L'administració s'obliga a ELLA MATEIXA.

El passat més de febrer, es va aprovar el DECRET 21/2006, de 14 de febrer, pel qual es regula l'adopció de criteris ambientals i d'ecoeficiència en els edificis.

Un model a Santa Eulàlia de Ronçana, és l'Escola bressol l'Alzina.

El que caldrà veure, és si el nou centre d'atenció primària i la nova escola pública, recollirà totes aquestes "bones pràctiques d'ecoeficiència " que tan bé desenvolupa el decret.
Si voleu ampliar informació, el Departament de Medi Ambient, ha creat un espai en la seva pròpia pàgina web que us adjuntem al final de la notícia. Atenció doncs a tots aquells que es dediquen a l'obra pública i privada, caldrà que comencin a tenir present aquest criteris.
L'agenda 21 SER, creu que l'ajuntament hauria de fer un seguiment en la construcció d' aquest nous edificis públics, de fet a la pàgina web del Departament, s'inclou un Full de verificació del compliment del Decret 21/2006, de 14 de febrer, pel qual es regula l’adopció de criteris ambientals i d’ecoeficiència en els edificis. Adreçats als tècnics municipals, però pot ser una administració local no podrà FISCALITZAR, l'obra pública d'una administració superior, en aquest cas l'autonòmica...o SI?

Pàgina web del Departament de Medi Ambient : Eficiència Energètica


Agenda 21 SER: Persones, informació
i participació

Etiquetes de comentaris: