02 d’octubre 2006

Setmana de la mobilitat sostenible a Santa Eulàlia de Ronçana: FETS


El dia 1 d'octubre, va ser la festa de la mobilitat sostenible, la festa de l'a21SER.
El gran protagonista d'aquest esdeveniment és el nostre company i membre de l'agenda 21 SER Carmelo Jutícia. Ha estat el coordinador juntament amb altre persones de les activitats que es van fer.
L'Agnes, va preparar la taula de l'agenda 21 SER on es va servir la xocolata i va guarnir el bus amb una gran pancarta on es podia llegir Agenda 21 de Santa Eulàlia de Ronçana.



La xocolata calenta, es va servir en gots reutilitzables de plàstic, com els que s'havien fet servir a la festa dels colors, i es va acompanyar de dolços. A la capçalera de la passejada, estava el Joan Carles Lafuente, que va repartir enganxines entre els participants, on es podia llegir: "A21SER, setmana de la mobilitat sostenible". A més de la xocolata i els dolços,
l'altre gran protagonista va ser el bus dels anys 50 que va fer una passejada pel municipi, fent el mateix recorregut que el bus local de Santa Eulàlia. Entre d'altres curiositats, aquest bus s'ha fet servir darrerament per fer la la pel.licula de "Salvador".











L'agenda 21 SER, vol agreïr molt especialment a l'ARCA la seva participació en el dia de la mobilitat sostenible del nostre poble, la seva amabilitat amb nosaltres i els passejants va ser excepcional. L'autobús va fer algunes parades especials, com per eixemple a la sala, on alguns santaeulainecs que passaven pel carrer es van quedar bocabadats. També vam coincidir a la plaça de l'esglèsia amb la gent de l'esplai de Santa Eulàlia, que celebraven unes jornades sobre el patrimoni amb una gran bicicletada pel poble.
Aquest és el bus ple i buit. Dues visions molt diferents.



L'agenda 21 SER, vol donar les gràcies a tots els ciutadans que van participar de l'acte i a l'ARCA.
Font d'informació: ARCA

Agenda 21 de Santa Eulàlia de Ronçana: Persones, informació i participació

Etiquetes de comentaris: