16 de setembre 2006

La UNIVERSITAT ens dona la raó: el seny dels membres de l'a21SER



Una notícia del dia 15 de setembre al Perìodico digital, ens dona la raó. Aquest tipus d'estudi, avala del tot la proposta que l'agenda 21 SER va fer en el procés de participació al POUM de Santa Eulàlia. El grup de treball de l'Entorn urbà, va elaborar un document que demanava la contenció del teixit urbà i que si aquest s'havia de fer, s'optés per un creixement concentrat.

Doncs bé un estudi de la Universitat Autònoma de Barcelona ens dona la raó. El bon seny del ciutadans de Santa Eulàlia de Ronçana es veu simplement recompensat. Us adjuntem la notícia i el document elaborat per l'agenda 21.

Notícia

Document del grup de treball

El document del que es parala a l'article és aquest:

Marc Sogues Marco. La urbanització dispersa al Vallès Oriental (1985-2004) : costos ambientals del creixement urbà residencial : memòria del projecte de final de carrera de Ciències Ambientals. 2006. 170 p.: 30 cm.

Aquest Projecte de fi de carrera s'ha de consultar presencialment a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Facultat de Ciències. Com és una Tesi, no es pot reproduir i és per això que l'agenda 21 SER, no pot tenir una còpia del document.

Agenda 21 SER: Persones, informació i participació

Etiquetes de comentaris: