03 de juliol 2006

Informació: ús responsable a l'agenda 21 SER


Alguns membres de l'agenda 21 han mostrat preocupació per l'ús de la informació al bloc de notícies.
Us volem dir que la nostra organització, cita sempre les fonts d'informació quan reutilitza infomració publicada en altres pàgines web, i és respectuosa amb la propietat intel.lectual de les altres organitzacions.
No obstant, el marc d'actuació de l'agenda 21 SER està recollit en una directiva comunitària:

DIRECTIVA 2003/98/CE DEL PARLAMENTO EUROPEO Y DEL CONSEJO
de 17 de noviembre de 2003 relativa a la reutilización de la información del sector público


Aquí teniu l'article que parla de la reutilització de la informació del sector públic. Per tant qualsevol informació públicada al bloc i provinent d'altres administracions, sempre i quan es respecti l'origen citant la font d'informació, és d'un ús correcte.

D'altra banda, l'obtenció de la informació per part de l'agenda 21 SER així com la nostra participació en activitats relacionades amb el medi ambient, queden recollides en el conveni:

Convenio sobre el Acceso a la Información, la Participación del Público en la Toma de decisiones y el Acceso a la Justicia en Materia de Decisiones en Materia de Medio Ambiente Medio Ambiente, Aarhus, Dinamarca, 1998 , Aarhus, Dinamarca, 1998.

Seguint en aquesta línia, volem ser respectusos i seguim els criteris de la llei de la propietat intel.lectual, desenvolupat en el decret legislatiu 1/1996 de 12 d'abril.

Per si hi ha havia cap dubte sobre l'ús de la informació aquí queda recollida la normativa de la que disposem.
Properament penjarem un document en el bloc que compili tota la informació.

Agenda 21 SER, Persones, informació i participació.

Etiquetes de comentaris: