02 de juliol 2006

Participació en el Consell Econòmic


El dia 30 de juny, el secretari de l'a21SER ens va fer arribar una proposta de la Regidoria d'Economia de 'Ajuntament. Com ja sabeu, una de les propostes d'aquest govern, era la creació d'un Consell Econòmic al municipi. Sembla ser que es crearà aviat. El regidor ha demanat a través del secretari si l'agenda 21 SER voldria participar de forma activa en aquest Consell.
Entre els membres que van assistir a la reunió, es va votar la proposta i van sortir un total de 9 vots a favor de participar i 1 en contra. Des de l'a21SER, creiem que els principis de "SOSTENIBILITAT" són aplicables a tots els àmbits de la política pública municipal, (seguretat, educació, cultura, economia, medi ambient, etc..) i per tant qualsevol participació de l'a21SER ens els altres consells, es valora com una activitat molt positiva, la nostra filosofia de "reutilització dels recursos" pot ajudar als altres consells a introduïr aquest concepte com a pilar bàsic de les seves activitat i per tant ajudar arribar als criteris de sostenibilitat recollits al PALS.
L'agenda 21 SER, que ja ha batejat aquest consell carinyosament com "el consell de la pela" va votar SI i a la participació. En la propera reunió a mitjans de setembre, s'haurà de de decidir quin membre de l'a21SER ens representa al Consell Econòmic. Qualsevol membre pot ser candidat. Rumieu durant l'estiu.

Agenda 21 SER, Persones, informació i Participació.

Etiquetes de comentaris: ,