18 de setembre 2007

Bus exprés a la Vall del Tenes: Tangible.


En Blai Dupasquier de la PTP (Associació per a la Promoció del transport públic) ens ha fet arribar el comunicat de premsa i el Manifest que els cinc alcaldes de la Vall del Tenes van signar ahir.




COMUNICAT DE PREMSA
Els Alcaldes de la Vall del Tenes aposten pel BUS EXPRÉS del seu corredor
En la reunió celebrada el passat dia 7 a Lliçà d’Amunt, es va exposar als Alcaldes i Regidors dels municipis on ha de donar servei la línia de BUS EXPÉS l’estudi realitzat per l’Associació per a la Promoció del Transport Públic, PTP.
Un cop analitzat i valorat l’estudi de la línia de BUS EXPRÉS del corredor de la Vall del Tenes, els Alcaldes de les poblacions de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Parets del Vallès, es fan seva la proposta, amb la finalitat d’impulsar conjuntament la consecució d’un servei públic que donarà un tom a la mobilitat de les poblacions de la Vall. Des de la PTP celebrem que els poders públics vetllin pel transport públic, l’única via per assolir una mobilitat més sostenible i democràtica.
Ara els alcaldes d’aquests municipis faran arribar aquesta proposta a la Direcció General de Transport Terrestres de la Generalitat de Catalunya, que és de qui depèn la concessió i gestió de les línies i serveis de transport de passatgers per carretera. Esperem que en un temps raonable però breu la Generalitat porti a terme aquesta proposta que millorarà notablement el servei de transport públic en aquest corredor.
La PTP seguirà assessorant en tot allò que estigui al seu abast, per tal d’aconseguir que la proposta pugui materialitzar-se amb el menor temps possible.
Parets del Vallès, 17 de setembre de 2007






MANIFEST: Compromís del corredor de BUS EXPRÉS de la Vall del Tenes

Reunits els Alcaldes de les poblacions de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Parets del Vallès, ens comprometem a:

-Fer-nos nostra la proposta de servei de BUS EXPRÈS del corredor de la Vall del Tenes que ens ha presentat l’Associació per a la Promoció del Transport Públic, PTP.
-Impulsar conjuntament a traves dels Ajuntaments la consecució del servei de BUS EXPRÉS del corredor de la Vall del Tenes.
-Portar la proposta a la Direcció General de Transport Terrestre de la Generalitat de Catalunya, per tal que es pugui aconseguir el servei de BUS EXPRÉS.
-Vetllar per tal que s’acompleixin les previsions que marca el Pla Director de Mobilitat en tot allò que fa referència amb el servei
de BUS EXPRÉS.
-Portar a terme les actuacions que preveu Pla Director de Mobilitat en l’àmbit municipal.
-Dotar al servei de BUS EXPRÉS de la prioritat i implicació que requereix, un servei que oferirà als ciutadans una alternativa de mobilitat sostenible competitiva amb el vehicle privat.
-Designar els interlocutors necessaris per tal que facin el seguiment i coordinació del servei de BUS EXPRÉS.

La Vall del Tenes, 17 de setembre de 2007

Elena Argemí Morral Alcaldessa de Bigues i Riells, Enric Barbany i Bages Alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana,Ignasi Simon Ortoll Alcalde de Lliçà d'Amunt, Andreu Carreras i Puigdelliure Alcalde de Lliçà de Vall, Joan Seguer i Tomàs Alcalde de Parets del Vallès i Ricard Riol i Jurado President de la PTP




Copyright de la fotografia: Blai Dupasquier, PTP

Agenda 21 Santa Eulàlia de Ronçana: Persone, informació i participació

Etiquetes de comentaris: