18 de febrer 2007

FÒRUM: Dìàleg, diàleg i diàleg

L'agenda 21 de Santa Eulàlia de Ronçana va participar en el Fòrum que es va celebrar a Barcelona el 15 i 16 de febrer. El tècnic de Medi Ambient de la nostra localitat en Ferran Pauné va participar activament en el grup de treball de gestió de residus. Una de les activitats més innovadores, va ser la primera trobada de Consells sostenibles municipals. La Direcció General de Participació Ciutadana ha fet un estudi sobre la situació dels consells en 20 municipis de la província de Barcelona que va servir com a punt de partida pel debat. En un document que es va lliurar als participans de les jornades unes racomanacions sobre com millorar els consells de participació.
Durant les jornades van haver xerrades especials com les que va fer el Domingo Jiménez o Jaime Lerner, que durant dos legislatures va ser alcalde de la ciutat de Curitiba ciutat "model" en transport públic.

D'aquestes jornades sortiran 11 propostes finals que es faran arribar a les administracions locals.

La frase que pot resumir aquest Fòrum és: "la TENDÈNCIA no és el DESTÍ, podem canviar-lo, encara hi som a temps".

L'agenda 21 farà públiques a través del bloc les conclusions finals perquè hi disposeu de la informació.

Resum visual:

NOSALTRES PODEM AJUDAR A CANVIAR LA TENDÈNCIA I FER UN DESTÍ DIFERENT. NOMÉS LA SOLIDARITAT ENS PORTARÀ AQUEST CANVI EN LA NOSTRA CIVILITZACIÓ.



Agenda 21 de Santa Eulàlia de Ronçana: Persones, informació i participació

Etiquetes de comentaris: ,