03 de novembre 2006

Campanya de l'estalvi de l'aigua


Aquest mes de juliol, l'Albert Martinez va venir a una de les reunions de la Comissió de Seguiment que es fan cada final de mes al Centre cívic "la Fàbrica". L'Albert Martinez, un ciutadà preocupat per la despesa que es fa d'aigua a les llars, ens va porta una proposta a l'agenda 21 que nosaltres hem recollit en forma de document i instanciat a l'Ajuntament. L'agenda 21 de Santa Eulàlia de Ronçana, recull qualsevol proposta i les avalua, sempre tenint present el marc d'actuació, que per nosaltres és el PALS. Aquesta proposta es centra:

Programa 3.1. FOMENT DE L’EDUCACIÓ AMBIENTAL.
Acció 3.1.1: L’estalvi d’aigua.
Descripció
S’ha de sensibilitzar a la població de la necessitat i importància de realitzar un ús eficient d’un recurs tant escàs com és l’aigua. Aquest programa desenvoluparà les següents mesures, en coordinació amb les activitats existents i amb les entitats que operen en aquest àmbit:

o Promoció d’activitats d’educació ambiental als centres educatius del municipi, relatives al consum i estalvi de l’aigua.
o Difusió d’informació relativa a aparells i sistemes eficients en relació a l’ús de l’aigua, com reguladors de cabals de sortida a les aixetes, inodors de baix consum o de descàrrega controlada, electrodomèstics de baix consum, etc.
o Elaboració i difusió d’una guia de bones pràctiques en relació al consum d’aigua i la seva optimització a les llars.
o Publicació periòdica als mitjans de comunicació municipals i locals dels resultats obtinguts en l’estalvi d’aigua

Objectius
Promoure l’estalvi d’aigua

Document de la campanya


Agenda 21 de Santa Eulàlia de Ronçana: Persones, Informació i paticipació

Etiquetes de comentaris: