20 de juny 2006

Restes de PODA...quan i a on?

Alguns membres de l'agenda 21 SER han detectat al costat d'alguns contenidors de vidre, bosses amb resta de poda. Com ja sabeu l'Ajuntament ofereix al ciutadà la recollida gratuïta d'aquest tipus de matèria orgànica.

Recordem que en aquest sentit s'està cumplint una de les accions del Pla d'acció local per a la Sostenibilitat de Santa Eulàlia de Ronçana (PALS) que diu:

Acció 4.2.2: Implantació de la recollida selectiva de residus verds
Descripció
En el marc del Pla de gestió comarcal dels residus municipals al Vallès Oriental es procedirà al procés d’implantació progressiva de la recollida selectiva dels residus verds. El disseny d’aquest procés haurà de contemplar la definició de les àrees i procediments d’aportació i la logística necessària per a realitzar el servei de recollida, transport i tractament del residu verd.

Paral·lelament, s’haurà de dissenyar una campanya específica per a fomentar la participació ciutadana i analitzar les possibilitats d’introduir incentius per al seu compliment. Així mateix, es promouran els sistemes de compostatge.
Objectiu
Recollir separadament els residus verds"

Es de domini públic, que l'auditoria mediambiental és el document marc per aconseguir un poble més "SOSTENIBLE". Dintre d'aquest marc, el pla de residus és una peça clau.



Etiquetes de comentaris: