24 de gener 2006

L' agenda 21 SER participa en l'anuari del 2005

Des de fa tres anys l'agenda 21 de Santa Eulàlia participa de l'anuari d'entitats que l'ajuntament publica anualment.
Entre les activitats d'aquesta any cal esmentar:
-La participació directe que l'A21SER ha fet sobre el POUM. Els dos grups de treball, entorn urbà i entorn natural, van fer diferents aportacions al POUM, en les quals es demanava una especial cura amb l'entorn paisatgístic de Santa Eulàlia. Durant els 7 primers mesos de l'any l'agenda 21 va participar activament en aquest projecte.
L'entorn natural, va elaborar un total de 4 sessions de treball documentades:
1. Sessió 1a, va elaborar el procediment de treball.
2. Sessió 2a monogràfica relacionada amb el paisatge de Santa Eulàlia. Durant aquest mesos el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei del paisatge (març de 2005) i l'agenda 21 va defensar la cura amb l'entorn de Santa Eulàlia basada en aquesta llei.
3. Sessió 3a monogràfic de sól no urbanitzable. Dedicada als diferents espais de Santa Eulàlia, espai rural, espai fluvial, espai de boscos i espai paisatgístic.
4. Sessió 4a, on es parlva de la importància de les vies verdes i el fet que Santa Eulàlia es troba en una d'elles. Recordar que l'Ajuntament va signar el Manifest de Sant Celoni que defensa precisament un visió del territori català menys urbanística i més NATURAL.
El grup de treball de l'entorn urbà, es va reunir en una única sessió per puntualitzar alguns temes de sól urbà.
Els grups de treballs es van reunir en sessions conjuntes de debat 3 vegades.
Qualsevol document que es vulgui consultar es pot adreçar a la nostra bústia a21ser@telefonica.net.
La participació en el POUM, va ocupar gran part de l'any, però també va haver temps per temes com són el reciclatge de cartutxos d'impressores i la posada en marxa del telèfon verd.

Etiquetes de comentaris: ,