20 de gener 2006

Xerrada avui sobre el canvi climàtic


El ganxo organitza avui una xerrada al centre cívic "La fàbrica" sobre les conseqüencies del canvi climàtic. El convidat és Josep-Enric Llebot. Podem fer petites coses per ajudar a millorar el nostre entorn mediambiental?. Com ho podem fer?. Algunes d'aquestes preguntes es poden desvetllar avui en la xerrada.

Etiquetes de comentaris:

2 Comentaris:

At 31 de gener, 2006 21:55, Blogger agenda21ser said...

En la xerrada del canvi climàtic, no estic d'acord amb el que va dir el Jaume Viure i Ribas, sobre el fet que els canvis climàtics s'estan donant al planeta per la seva pròpia naturalesa. Jo crec que és l'home el que fa que en l'entorn es produeixin aquest canvis, com és el cas de la descongelació del pol nord i l'antàrtida.

 
At 31 de gener, 2006 22:51, Blogger agenda21ser said...

Segons dades facilitades pel professor Jaume Viure, en els últims 60.000 anys s'han produit 17 escalfaments climàtics en el planeta.
En cap d'ells la ma del home hi era present.
El fenomen es degut a l'efecte dels corrents profunds o termohalins http://es.geocities.com/cienciesterra/tema4/CTMA04_01.html#51
Per tant, per sorpresa de tots els assistents, no està demostrar que la ma de l'home tingui tota la culpa, pot ajudar, però no es segur del tot que sigui l'únic responsable.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home