07 d’abril 2007

La tendència és el DESTÍ?

L'any 2004 el Francesc Muñoz Ramirez va presentar la seva tesis:
urBANAlització. La producció residencial de baixa densitat a la província de Barcelona.

El nostre municipi és també objecte d'estudi i segons la tesi la tendència a l'any 2001 era la construcció de vivendes aïlles.

És una tesi molt interessant feta pública Tesis doctorals en xarxa.

Així doncs us fem arribar la tesi del Francesc Muñoz perquè cadascú pugui avaluar i extreure les seves pròpies conclusions.

urBANALització. La producció residencial de baixa densitat a la província de Barcelona 1985-2001

Alhora de fer pública la tesi en el nostre bloc, hem respectat l'advertiment contingut en Tesis doctorals en xarxa i que us fem arribar també, perquè volem respectar els drets d'autor hem vinculat al nostre bloc l'adreça de Tesis en xarxa:

ADVERTIMENT. La consulta d’aquesta tesi queda condicionada a l’acceptació de les següents condicions d'ús.
La difusió d’aquesta tesi per mitjà del servei TDX ha estat autoritzada pels titulars dels drets de propietat intel.lectual únicament per a usos privats emmarcats en activitats d’investigació i docència. No s’autoritza la seva reproducció amb finalitats de lucre ni la seva difusió i posada a disposició des d’un lloc aliè al servei TDX. No s’autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing).
Aquesta reserva de drets afecta tant al resum de presentació de la tesi com als seus continguts. En la utilització o cita de parts de la tesi és obligat indicar el nom de la persona

autora.

Agenda 21 de Santa Eulàlia de Ronçana: Persones,informació i participació

Etiquetes de comentaris: