04 d’abril 2006

Resum de la reunió de l'a21SER





Els membres de l'a21SER es van reunir el 31 de març al centre cívic la fabrica com cada final de mes.
L'eix central de la reunió va ser una valoració de la implementació del pla de residus.
Entre d'altres qüestions, es va parlar de l'acceptació dels ciutadans de Santa Eulàlia de Ronçana del nou sistema de recollida. En aquest sentit, l'a21ser va aplaudir el comportament cívic de la majoria dels ciutadans de Santa Eulàlia, que de mica en mica estan incorporan la separació de la matèria orgànica de la inorgànica a la seva vida quotidiana.
Es va comentar també que la retirada dels contenidors ha fet que els carrers guanyin en espai pels ciutadans, sobre tot en el Rieral, on es concentra el comerç de Santa Eulàlia, i els ciutadans es desplacen en els seus vehicles per fer les compres.
També es va parlar que cal ajustar les rutes dels camions que fan la recollida.
Un altre tema que preocupa a l'agenda 21 SER, és la gestió de les plantes de compostatge i es va sol.licitar al secretari que demani més informació al tècnic de mediambient.
Es considera molt positiva l'educació del ciutadà en el reciclatge que el CEPA ha fet.
També es va valorar la participació de l'a21ser en alguns actes al municipi , on s'ha promogut el reciclatge de la matèria orgànica i inorgànica.
L'agenda 21 SER, creu que una bona educació, un seguiment de la qualitat del servei de la recollida i la participació activa del ciutadà pot portar a bon terme la recollida selectiva al nostre municipi.

Etiquetes de comentaris: