16 de febrer 2006

Calçotada SOSTENIBLE!





A principis del mes de febrer, l'agenda 21 va començar a pensar com canalitzar la seva ajuda a la recollida selectiva del nostre municipis. Una de les propostes va ser aprofitar la festa de la calçotada del dia 19 i donar-li una vessant educativa en el tema del reciclatge. Com aportació de l'Agenda 21 al nou Pla de Residus es va decidir un eslogan intern per treballar: "Fem una calçotada sostenible". Al voltant d'aquesta idea en Carmelo Justícia s'ha encarregat de tots el detalls:
-Primer la fira de la Candelera, va permetre veure alguns vaixelles reciclables i tot tipus de productes curosos del mediambient.
-La sol.licitut de diferents pressupostos d'aquest tipus de material que s'han valorat en les dues sessions de residus 3 i de 10 de febrer.
-La compra final de plats, gots i coberts, que es desfan amb la matèria orgànica
ceràmica per altres actes, va ser coordinada amb la Regidoria de mediambient.
-Una de les propostes és comprar vaixella, que es deixaria dipositada a la deixalleria per fer ús en les diferents festes que hi ha al nostre municipi.
Les dues sessions de treball, que tancaran un cicle amb la propera sessió del dia 17 de febrer ha estat una tasca engrescadora i ajudarà a fer pedagogia sobre sostenibilitat, que és un dels OBJECTIUS PRINCIPALS DE L'A21SER.

Etiquetes de comentaris: